Ons Verhaal

ONS VERHAAL

Hoe zijn wij begonnen?

Wij zijn een klein familie bedrijf dat kookt vanuit het hart. We zijn de 2e en 3e generatie en hebben de smaken van de gerechten van onze voorouders geleerd. Door de jaren heen hebben we de traditionele smaken altijd proberen te behouden. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de Chinese keuken. Met goede contact met vertrouwde leveranciers, kunnen we constante hoge kwaliteit bieden doordat we met goede kwaliteit producten werken.

Chi betekend kracht/energie. Chi zit in onze (familie) naam. Zo heb je slechte energie en goede energie die elkaar constant in balans probeert te houden. Eten kan heel veel doen met de emotie en heeft ook een bepaalde energie, ook deze kan slecht of goed zijn. Van onsmakelijk eten word je teleurgesteld en chagrijnig bijvoorbeeld. Wij denken dat je door middel van de kracht van lekker eten onze gasten een positieve energie kunnen geven. Wij worden zelf in ieder geval heel blij van lekker eten.

Na de verkoop van onze oude restaurant in Maastricht hebben we niet stilgezeten. We zijn een tijdje door China gereisd om nog meer van het cultuur en de Chinese keuken te leren. Hierdoor hebben we nieuwe gerechten gecreëerd. Daarnaast hebben we in de tussentijd een restaurant geopend in de buurt van Eindhoven.

In Maastricht ligt toch altijd onze hart. Daarom hebben we besloten om terug te keren in Maastricht. Aan te gaan met een nieuwe uitdaging. En een opkomend buurt. Al onze apparatuur zijn geheel nieuw en we werken met de modernste keuken materialen, waardoor we nog lekkerder en sneller kunnen koken. We zijn erg kritisch en proberen ons elke keer weer te verbeteren. We gaan ervan uit dat Chi een restaurant wordt waar generatie na generatie komt. Bekend in de volksmond.

Op 29 april hebben we onze deuren geopend van ons nieuwe restaurant in Maastricht. Het was voor ons een bijzondere dag en willen alle gasten bedanken en hopen dat we jullie snel terug zien. 

In het verleden hebben we verschillende prijzen mogen ontvangen waar we ons anders maken dan de rest. We waren door thuisbezorgd.nl verkozen tot beste bezorgrestaurant categorie Chinees. Daarnaast waren we jaren achtereen bezorgtopper van Just-Eat.

Voor lekker eten, snelle en goede service bent u bij ons op het juiste adres.

Translate »